WORKSHOP: ONTDEK JE KANSEN VOOR HET MODERNISEREN VAN JE PRODUCTIEPLANNING

Goed plannen is complex en belangrijk. Een goede productieplanning stelt je in staat om meer te produceren, minder materiaal en energie te verbruiken en op tijd tewijproducerenhetslimst leveren. In de workshop 'Ontdek je kansen voor het moderniseren van je productieplanning' nemen we je mee in de ontwikkelingen op het gebied van productieplanning (in brede zin) en reserveren we tijd om jouw planningsuitdagingen te bespreken.

11 FEBRUARI 2021 - 15:00 TOT 17:00 UUR - ONLINE WORKSHOP

De workshop wordt gegeven samen met specialisten uit het werkveld. Vanuit LCB schetsen wij het planningslandschap en de trends. Daarna komen 3 specialisten aan het woord die elk op een eigen manier de planning verslimmen: met Artifical Intelligence (AI), met ge├»ntegreerde planningstools en met afstemming tussen mensen. Ook sluiten wetenschappers van Tilburg University en TU/e aan om mee te denken over jullie uitdagingen.

MEER WETEN EN AANMELDEN

De workshop is kosteloos. LCB is een samenwerkingsverband van TU/e, Tilburg University, BUas en NLDA en heeft als doel de kennis van deze instellingen naar de bedrijven in Brabant te brengen. De input van deze workshop gebruiken wij om een inventarisatie te maken van de kansen en uitdagingen op het gebied van productieplanning. Dit vatten wij samen in een innovatieagenda die mogelijk leidt tot het opstarten van open innovatieprojecten, uitwisselingen tussen bedrijven en/of een community van planners. Er zit nog onzekerheid in de forecast!